SPAR penge på din hækkeklipning

   

  tilbud på hækkeklipning

  Vil du have rabat på din hækkeklipning?

  Hos Hækklipperen kører vi med flere forskellige rabatordninger, som du kan se herunder💰. 

  NB. Der gives ikke rabat på vores minimumspris!

  NaboRabat:

  Har du naboer eller genboer, hvis hæk også trænger til en klipning samme dag som din - så nævn/skriv det endelig når du kontakter os.

  Så belønner vi Jer begge med en NaboRabat på 10% på hækkeklipning👍🏻.

  ÅrsRabat

  Hører du også til dem der gerne vil have foretaget klipning af hæk 2 gange (eller flere) over en sæson - så giver vi dig en ÅrsRabat på 10% på hækkeklipning👍🏻.

   

  AffaldsRabat:

  Som udgangspunkt er vores priser inkl. bortkørsel af de afklippede hækkerester. Men ønsker du ikke dette, og har du selv lyst til at opsamle det - så giver vi dig gerne en AffaldsRabat på 15% på hækkeklipning👍🏻.

  Vi samler dog selvfølgelig hækkeresterne i bunker - men så klarer du selv resten med bortkørsel til genbrugspladsen eller opsamling til kompostbunken.

   

  Husk også Servicefradraget - spar op til 26%!

  Du kan også få fradrag for din hækkeklipning, da det går ind under almindeligt havearbejde. 

  Servicefradraget er 6.600 kr. pr. person i 2023. Servicefradragets værdi er ca. 26 % i 2023. Dvs. hvis du har betalt 4.000 kr. for en serviceydelse som hækkeklipning, så sparer du ca. 1040 kr. i skat. Dvs. din reelle nettopris for din hækkeklipning bliver omkring 2960 kr.

  Du kan kun få fradrag for arbejdslønnen for klipning af hæk - og den opgiver vi selvfølgelig på fakturaen ( så husk at gemme den). Du skal også selv huske at  indberette det via selvangivelsen hos Skat.

  Skal vi også klippe din hæk med rabat 😊?

  Kontakt os via kontaktformularen herunder.

  Få et godt tilbud på hækklipning - til overkommelige priser. Vi vender tilbage til dig indenfor 1 dag 😊