Om Hækklipperen.dk

  Er der noget mere tilfredsstillende end at træde ud i sin have hvor hækken bare står pænt, skarpt og nyklippet - også i disse 'Vilde Haver'-tider, hvor bio-diversiteten er i fuld flor.

  En nyklippet hæk skaber bare en dejlig ro 😌.                       

  Men nogle gange kan dog selv de mindste hække virke ganske uoverskuelige - og det kan også være hårdt arbejde, specielt når hækken er lang og udstyret kort.

  Det er her Hækklipperen kommer ind i billedet - vi vil elske at træde ind i din have og tage os godt af din hæk. Vi klipper hækken, så du slipper for arbejdet - og i stedet for kan sidde og nyde din have.

  Vi tager os af hækklipning for private hustande og erhverv, klipning af hæk i kolonihaver og sommerhuse - og vi elsker at forlade en have med en toptrimmet hæk (efter vi har været der 👷).

  Vi tilbyder en effektiv og omhyggelig klipning af din hæk til en lav meter pris. Se mere om vores priser under Hækklipning Priser

  Vi går op i høj kvalitet og glade kunder - og vi går ikke før du er tilfreds.

  Vi kører primært i Storkøbenhavn og Københavns-området, men tager også det Nordsjællandske når den rigtige hæk byder sig.

  Hækklipperen.dk er en del af enkeltmandsvirksomheden WannaDo.

  Jeg har igennem de seneste mange år klippet en del km hæk i sommer-sæsonen, primært i vores haveforening. Jeg syntes det er en stor glæde at kunne arbejde i det fri - og specielt med hækklipning er det tilfredstillende at kunne se tilbage på ens arbejde og specielt det færdige resultat - en hæk der står snorelige. Så kan man forlade haven med en meget tilfreds haveejer - og det skaber også en stor glæde.

  Så i forlængelse af det, samt med en spirende iværksætter trang, som jeg ikke helt kunne klippe væk, besluttede jeg mig for i 2021 at oprette Hækklipperen.dk.

  Det vil primært være undertegnede, du vil møde når du bestiller en hækklipning hos Hækklipperen.dk - men i de mest travle perioder har jeg også andre kollegaer som kan træde til ved behov.

  Ring på 7190 2829 eller skriv på kontakt@haekklipperen.dk - og så håber jeg vi ses i din have 😊

  Mange hilsner

  Carsten Pedersen (Indehaver af Hækklipperen.dk)