Klipning af Ligusterhæk

   

  klipning af ligusterhæk til billig pris

  En af de mest populære hække i villakvarterene er liguster hækken.

  Den tætte, robuste og også hurtigt voksende ligusterhæk er perfekt til at skærme for nysgerrige blikke fra både vej og naboer.

  Der er mange meninger om hvor mange gange man skal klippe en ligusterhæk på en sæson, men hækken egner sig rigtig godt til en klipning 2 gange i løbet af sommeren - det skal nok holde den fin og tæt. 

  Klipning af hækken

  Den første klipning kan med fordel foretages enten i 1) foråret før løvspring eller i 2) løbet af juni/juli.

  Vælger man 1) foretages anden klipning så i løbet af juli måned. Vælger man 2)  kan den anden klipning foretages i løbet af august måned ( helst ikke senere, da det så i værste fald kan medføre frostskader senere hen på de nye skud).

  Ligusterhækken kan med fordel også holdes i en højde på max. 2 meter, da der ellers kan være en risiko for at den 'vælter'. Derfor er anbefalingen også ved højere liguster hække, at klippe den i omvendt 'V - form, så den er bredere i bunden end i toppen. Dette sikrer både at evt. sne om vinteren glider af på hækken, samt også at den nederste del af hækken får lys nok og holder sig grøn i de lyse tider.

  Husk desuden altid at tjekke hækken efter for fuglereder med æg/unger - for så skal der helst ikke ske klipning af ligusterhæk - det forstyrrer fuglene for meget. Så skån fuglelivet.

  Skal vi klippe din ligusterhæk 😊? Se vores liguster hæk priser

  Kontakt os via kontaktformularen herunder med beskrivelse af:

  Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på en klipning af ligusterhæk😊

  Få et godt tilbud på hækklipning - til overkommelige priser. Vi vender tilbage til dig indenfor 1 dag 😊